collapse

* Resources


UDM 4

* Recent Posts

Crowder & Hayward to HOF by Lennys Tap
[Today at 08:38:16 PM]


Recruiting as of 7/15/19 by AirPunch
[Today at 08:33:22 PM]


Uplifting Message From Dominic James and Family by wadesworld
[Today at 08:24:33 PM]


Value Add Basketball 2020 projections by real chili 83
[Today at 08:10:41 PM]


NM by forgetful
[Today at 02:57:12 PM]


Old stuff by Jon
[Today at 01:54:56 PM]


[Cracked Sidewalks] Loyola-Maryland Preview by brewcity77
[Today at 11:11:27 AM]

Please Register - It's FREE!

The absolute only thing required for this FREE registration is a valid e-mail address.  We keep all your information confidential and will NEVER give or sell it to anyone else.
Login to get rid of this box (and ads) , or register NOW!


Author Topic: Index Page  (Read 3119 times)

deerchaser

  • Starter
  • ***
  • Posts: 101
Index Page
« on: April 30, 2016, 07:54:38 PM »
So I utilize the index page when I'm browsing on mobile to navigate to the various boards. All of a sudden the index page is not showing the list of boards. Fortunately I know that Hangin' and the Superbar are 2 & 3, but I appreciated not having to edit the address to navigate. Any thoughts?

http://www.muscoop.com/index.php

Skatastrophy

  • All American
  • *****
  • Posts: 4637
Re: Index Page
« Reply #1 on: May 01, 2016, 11:58:15 AM »
It still looks normal to me. What phone, browser are you using?

deerchaser

  • Starter
  • ***
  • Posts: 101
Re: Index Page
« Reply #2 on: May 01, 2016, 08:41:10 PM »
I get it on both mobile and PC. PC browser is Chrome. I checked on IE as well. Same result.

deerchaser

  • Starter
  • ***
  • Posts: 101
Re: Index Page
« Reply #3 on: May 02, 2016, 12:47:56 PM »
Found it. Let's file this one under user error. Somehow I had minimized the box that included all the boards. Thanks Skat for providing me an impetus to dig a little deeper.

Skatastrophy

  • All American
  • *****
  • Posts: 4637
Re: Index Page
« Reply #4 on: May 04, 2016, 08:13:27 PM »
Found it. Let's file this one under user error. Somehow I had minimized the box that included all the boards. Thanks Skat for providing me an impetus to dig a little deeper.

I'm glad you figured it out!