collapse

* Resources


UDM 4

Please Register - It's FREE!

The absolute only thing required for this FREE registration is a valid e-mail address.  We keep all your information confidential and will NEVER give or sell it to anyone else.
Login to get rid of this box (and ads) , or register NOW!


Author Topic: Cascade Menu on Left not working with Chrome  (Read 8246 times)

Chili

  • Registered User
  • All American
  • *****
  • Posts: 1026
  • Hot w/noodles, beans, cheese, sour cream & onions
Cascade Menu on Left not working with Chrome
« on: February 13, 2012, 04:14:58 PM »
The Features and Resources menu doesn't work on any machine I use with Chrome. I checked the UDM site and they said this:

The script is working fine in Internet Explorer, but the submenus are not showing up in Firefox.
Please check that your list is properly formed - nested <ul> menus go before a closing </li>, not after it.

I am guessing this may be something similar for Chrome.
But I like to throw handfuls...

PTM

  • Registered User
  • All American
  • *****
  • Posts: 7446
  • I feel the master, I feel him.
Re: Cascade Menu on Left not working with Chrome
« Reply #1 on: February 13, 2012, 09:16:02 PM »
I've also had this problem.
New TallTitan bold prediction: Sacar Anim will play in more NBA games than Markus Howard.

TallTitan's bold prediction of Davante Gardner being drafted in 2014.

http://www.muscoop.com/index.php?topic=27259.msg310060;topicseen#new

T-Bone

  • All American
  • *****
  • Posts: 2099
Re: Cascade Menu on Left not working with Chrome
« Reply #2 on: February 13, 2012, 10:02:40 PM »
Same, but not consistently.  Some pages it happens, others it doesn't.  I'll try to observe, if helpful for troubleshooting.
I'm like a turtle, sometimes I get run over by a semi.

rocky_warrior

  • Global Moderator
  • All American
  • *****
  • Posts: 6261
Re: Cascade Menu on Left not working with Chrome
« Reply #3 on: February 14, 2012, 07:48:23 AM »
I believe we still need to update main java code for the menu to work correctly with chrome.  But if you discover some unmatched list entries, let me know, that would be an easier fix :)